مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

693
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

533
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی شیوه های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحات

 صفحه شروع 221 | صفحه پایان 230

چکیده

 شیوه های رفع انجماد از جمله مسائلی است که بر کیفیت محصولات غذایی از جمله محصولات شیلاتی تاثیر می گذارد. بنابراین در این آزمایش تاثیر برخی از شیوه های انجمادزدایی (آب, میکروموج, یخچال و هوا) بر ویژگی های شیمیایی و فیزیکی (بازهای ازته فرار (TVB-N), ترکیبات ثانویه اکسیداسیون چربی (TBA), pH, ظرفیت نگه داری آب (WHC), آب چک (DL) و میزان سفتی عضله) فیله ماهی فیتوفاگ مورد بررسی قرار گرفت نتایج نشان داد که میزان TVB-N, TBA, WHC, DL و میزان سفتی تیمارها اختلاف معنی داری مشاهده شد, اما میزان pH تیمارهای فوق اختلاف معنی داری با یکدیگر نداشتند. کمترین (59/45%) و بیشترین (64/95%) میزان ظرفیت نگه داری آب به ترتیب در نمونه های انجمادزدایی شده بوسیله آب و یخچال بود و نمونه های انجمادزدایی شده به وسیله میکروموج بیشترین میزان آب چک (11/3) و سفتی (3/85) را دارا بودند, همچنین بالاترین میزان TVB-N (19/21) و TBA (1/65) درنمونه های انجمادزدایی شده به وسیله یخچال مشاهده گردید. با توجه به اینکه بهترین نتایج حاصل از آزمایشات فوق در نمونه های انجمادزدایی شده بوسیله آب مشاهده شد, بنابراین این شیوه ی انجمادزدایی به عنوان بهترین روش انجمادزدایی ماهی فیتوفاگ پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارع جونقانی، سپیده، و حسینی، سیدولی. (1396). بررسی شیوه های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 70(3 )، 221-230. SID. https://sid.ir/paper/162037/fa

    Vancouver: کپی

    زارع جونقانی سپیده، حسینی سیدولی. بررسی شیوه های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1396؛70(3 ):221-230. Available from: https://sid.ir/paper/162037/fa

    IEEE: کپی

    سپیده زارع جونقانی، و سیدولی حسینی، “بررسی شیوه های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 70، no. 3 ، pp. 221–230، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162037/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button