Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

853
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

513
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 143

چکیده

 تغییرات ترکیب اسیدهای چرب کپور معمولی طی مراحل لاروی در جهت تعیین احتیاجات غذایی و بهبود کیفیت تولید, به مدت 33 روز در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی شهید رجایی ساری مورد مطالعه قرار گرفت. نمونه برداری از لارو ها به صورت کاملا تصادفی در روزهای 1, 3, 7, 11, 15, 19, 26 و 33 پس از تفریخ انجام شد. تغذیه لاروها پس از جدب دو سوم کیسه زرده, از روز سوم تا روز هفتم پس از تفریخ, با روتیفر(Brachionus calyciflorus)  و از روز هشتم تا پایان دوره با غذای خشک صورت گرفت. از ابتدا تا انتهای دوره, اسیدهای چرب اشباع به میزان 2% کاهش و اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع به ترتیب 7.46% و 1.26% افزایش داشتند. نوسان در میزان اسیدهای چرب در دوره های مختلف نشان دهنده استفاده از آنها به عنوان منبع انرژی است. مقایسه غلظت پایین C20:4n-6 (اسید آراشیدونیک), C22:6n-3 (اسید دوکوزاهگزانوئیک) و ) C20:5n-3اسید آیکوزاپنتانوئیک) در غذای مصرفی لارو با مقدار بالای آن ها در بدن لارو نشان دهنده توانایی لارو کپور معمولی در سنتز آراشیدونیک اسید از) C18:2n-6 اسید لینولئیک) و سنتز اسید دوکوزاهگزانوئیک و اسید آیکوزاپنتانوئیک از ) C18:3n-3لینولنیک اسید) است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرهودی، آناهیتا، عابدیان کناری، عبدالمحمد، محمدنظری، رجب، و مخدومی، چنگیز. (1390). تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 64(2)، 129-143. SID. https://sid.ir/paper/162084/fa

    Vancouver: کپی

    فرهودی آناهیتا، عابدیان کناری عبدالمحمد، محمدنظری رجب، مخدومی چنگیز. تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1390؛64(2):129-143. Available from: https://sid.ir/paper/162084/fa

    IEEE: کپی

    آناهیتا فرهودی، عبدالمحمد عابدیان کناری، رجب محمدنظری، و چنگیز مخدومی، “تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 64، no. 2، pp. 129–143، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162084/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا