مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,169
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

648
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پودر سفیده تخم مرغ در ویژگی های بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio)

صفحات

 صفحه شروع 283 | صفحه پایان 296

چکیده

 تاثیر سطوح مختلف سفیده تخم مرغ در بافت, رنگ, ظرفیت نگهداری آب, ویسکوزیته و ارزیابی حسی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی بررسی شد. سفیده تخم مرغ در مقادیر 3 و 2 و 1 درصد به خمیر سوریمی افزوده و به طور کامل با آن مخلوط شد؛ سپس, این ترکیب در روکش سوسیس روکش گذاری شد و در حمام آب گرم در دمای 90±2oC به مدت 30 دقیقه حرارت دید تا ژل سوریمی تشکیل شود. نتایج تجزیه و تحلیل ها نشان داد افزودنی مورد استفاده خواص کارکردی سوریمی ماهی کپور معمولی را بهبود می بخشد؛ به طوری که, با تاثیر مثبت در پارامترهای نیروی شکست و فاصله شکست منجر به بهبود قدرت ژل سوریمی می شود و متعاقب آن سایر پارامترهای مرتبط با آنالیز پروفیل بافتی آن از قبیل سختی, به هم پیوستگی و الاستیسیته افزایش می یابند. با وجود این, اضافه کردن مقادیر بالای پودر سفیده تخم مرغ باعث کاهش سفیدی رنگ ژل سوریمی شد. بهترین امتیاز را ارزیاب ها به سوریمی با 3 درصد سفیده تخم مرغ دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجی دون، حبیب اله، جعفرپور، سیدعلی، و رضایی، مسعود. (1392). تاثیر پودر سفیده تخم مرغ در ویژگی های بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 66(3)، 283-296. SID. https://sid.ir/paper/162191/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی دون حبیب اله، جعفرپور سیدعلی، رضایی مسعود. تاثیر پودر سفیده تخم مرغ در ویژگی های بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1392؛66(3):283-296. Available from: https://sid.ir/paper/162191/fa

    IEEE: کپی

    حبیب اله حاجی دون، سیدعلی جعفرپور، و مسعود رضایی، “تاثیر پودر سفیده تخم مرغ در ویژگی های بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 66، no. 3، pp. 283–296، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162191/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button