APA:
کپیرفیعی، غلامرضا، هاشمی پناه، امین، و اسماعیلی بیدهندی، مهدی. (1396). تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 70(4 )، 376-385. SID. https://sid.ir/paper/162222/fa
Vancouver:
کپیرفیعی غلامرضا، هاشمی پناه امین، اسماعیلی بیدهندی مهدی. تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1396؛70(4 ):376-385. Available from: https://sid.ir/paper/162222/fa
IEEE:
کپیغلامرضا رفیعی، امین هاشمی پناه، و مهدی اسماعیلی بیدهندی، “تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 70، no. 4 ، pp. 376–385، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162222/fa