Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

599
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

538
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum)

صفحات

 صفحه شروع 376 | صفحه پایان 385

چکیده

 در قالب یک طرح کاملاً تصادفی, جیره های پایه A به عنوان تیمار شاهد بدون حضور کاهو و تیمارهای دیگر شامل سه جیره آزمایشی B, C و D که به ترتیب حاوی 4, 8 و 12 درصد برگ خشک شده کاهو و با هدف جایگزین شدن کاهو به جای پودر ماهی و آرد گندم و آرد جو بود, برای رسیدن به جیره های غذایی جدید و تاثیر آنها بر رشد بچه ماهی سفید مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که اختلاف معنی داری بین شاخص های رشد در بین تیمارها وجود دارد (P<0. 05). با محاسبه میانگین شاخص های رشد در تیمارهای مختلف و بررسی آن ها در پایان آزمایش, شاخص های ضریب تبدیل غذا, ضریب بهره وری پروتئین و درصد افزایش وزن در تیمار C بهترین حالت را نشان داد. میانگین درصد رشد روزانه در تیمار B از بقیه تیمارها بالاتر ولی معنی دار نبود (P>0. 05). کمترین میزان این شاخص ها مربوط به تیمار D بود. تیمار B کمترین میزان درصد بقا را با 68 درصد از خود نشان داد. بیشترین درصد بقا را تیمار C با 94 درصد, به خود اختصاص داد. براساس نتایج ماهی سفید قابلیت این را دارد که از مواد با منشاء گیاهی بیشتری در جیره غذایی خود استفاده کند. با توجه به نتایج همچنین می توان کاهو را بین 8 تا 12 درصد وارد جیره غذایی ماهی سفید کرد, بدون این که تاثیر منفی روی رشد این ماهی در مرحله پرورش بچه ماهی داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رفیعی، غلامرضا، هاشمی پناه، امین، و اسماعیلی بیدهندی، مهدی. (1396). تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 70(4 )، 376-385. SID. https://sid.ir/paper/162222/fa

    Vancouver: کپی

    رفیعی غلامرضا، هاشمی پناه امین، اسماعیلی بیدهندی مهدی. تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1396؛70(4 ):376-385. Available from: https://sid.ir/paper/162222/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا رفیعی، امین هاشمی پناه، و مهدی اسماعیلی بیدهندی، “تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 70، no. 4 ، pp. 376–385، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162222/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا