APA:
کپیپورملایی، فاطمه، جعفرپور، سیدعلی، و یگانه، سکینه. (1396). بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18° C). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 70(1 )، 44-59. SID. https://sid.ir/paper/162259/fa
Vancouver:
کپیپورملایی فاطمه، جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18° C). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1396؛70(1 ):44-59. Available from: https://sid.ir/paper/162259/fa
IEEE:
کپیفاطمه پورملایی، سیدعلی جعفرپور، و سکینه یگانه، “بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18° C)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 70، no. 1 ، pp. 44–59، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162259/fa