Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

683
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

549
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش کامپوزیتی ایزوله پروتئین سویا/ نانوالیاف سلولزی بر خواص مکانیکی و ممانعتی کاغذ بسته بندی

صفحات

 صفحه شروع 539 | صفحه پایان 548

چکیده

 استفاده از پلیمرهای طبیعی در مقایسه با پلیمرهای سنتزی رایج در ساختار پوشش ها, به حفظ خصوصیات زیست تخریب پذیری و قابلیت بازیافت فراورده های کاغذی کمک می کند. تحقیق حاضر با هدف بررسی اثر پوشش های مانع شونده زیست پلیمری بر خواص کاغذ بسته بندی انجام گرفت. پوشش های کامپوزیتی متشکل از پروتئین سویا/نانوالیاف سلولزی در پنج سطح نانوالیاف سلولزی صفر, 5, 10, 15 و 20 درصد در سه وزن پوشش 5, 10 و 15 گرم بر متر مربع روی کاغذ پایه از نوع لاینر اعمال شدند. سپس مقاومت به کشش, کرنش شکست, مقاومت به ترکیدن, اختلاف رنگ, مقاومت به عبور روغن, و سرعت عبور بخار آب به منظور بررسی تاثیر پوشش ارزیابی شد. نتایج نشان داد که شاخص مقاومت به کشش, کرنش شکست و شاخص مقاومت به ترکیدن کاغذهای پوشش دار با افزایش درصد نانوالیاف سلولزی و وزن پوشش افزایش یافتند. علاوه بر این اندازه گیری های رنگ نشان داد که پوشش دهی کاغذهای پایه توسط ایزوله پروتئین سویا و نانو الیاف سلولزی موجب افزایش اختلاف رنگ و تیره تر شدن کاغذها در مقایسه با کاغذ پایه به ویژه با افزایش وزن پوشش شد. همچنین هر دو ویژگی مقاومت به عبور روغن و سرعت عبور بخار آب کاغذهای پوشش دار بهبود یافت, به طوری که در بالاترین سطح نانوالیاف سلولزی و وزن پوشش به ترتیب 86.87 و 76.61 درصد افزایش مشاهده شد. به طور کلی وارد کردن نانو الیاف سلولزی در ماتریس پروتئین سویا موجب بهبود خواص ممانعتی و مکانیکی کاغذ پوشش دار شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کلائی موخر، فاطمه، آزادفلاح، محمد، جنوبی، مهدی، و روحانی، مهدی. (1396). تاثیر پوشش کامپوزیتی ایزوله پروتئین سویا/ نانوالیاف سلولزی بر خواص مکانیکی و ممانعتی کاغذ بسته بندی. جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)، 70(3 )، 539-548. SID. https://sid.ir/paper/162799/fa

    Vancouver: کپی

    کلائی موخر فاطمه، آزادفلاح محمد، جنوبی مهدی، روحانی مهدی. تاثیر پوشش کامپوزیتی ایزوله پروتئین سویا/ نانوالیاف سلولزی بر خواص مکانیکی و ممانعتی کاغذ بسته بندی. جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1396؛70(3 ):539-548. Available from: https://sid.ir/paper/162799/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه کلائی موخر، محمد آزادفلاح، مهدی جنوبی، و مهدی روحانی، “تاثیر پوشش کامپوزیتی ایزوله پروتئین سویا/ نانوالیاف سلولزی بر خواص مکانیکی و ممانعتی کاغذ بسته بندی،” جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)، vol. 70، no. 3 ، pp. 539–548، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162799/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا