مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

758
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

646
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تولید و فعالیت آنزیم پری پلاسمیک آلکالین فسفاتاز در سویه های بومی E.coli جدا شده از آب های منطقه رودسر

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 77

چکیده

 هدف از انجام این مطالعه بررسی عوامل موثر (تعیین فاکتورهای القا کننده و مهار کننده) در بیوسنتز و فعالیت آنزیم آلکالین فسفاتاز در سویه های بومی E.coli بود. در این پژوهش از 50 چاه مختلف شهرستان رودسر نمونه گیری انجام و از نظر وجود E.coli بررسی گردید. بعد از مرحله Screening test یک سویه با توانایی تولید آنزیم به عنوان سویه مناسب انتخاب شد. برای سنجش فعالیت آنزیم از سوبسترای اختصاصی (نمک دی سدیم 4 نیتروفنیل فسفات 6 آبه) استفاده گردید. در این تحقیق بیشترین تولید آنزیم در محیط کشت پایه بعد از 64 ساعت و در محیط کشت بهینه بعد از 40 ساعت رشد در اوایل فاز رکود مشاهده گردید. از بین منابع کربنی و نیتروژنی مختلف به ترتیب گلوکز %0.5 و باکتوپپتون %0.5 و از میان غلظت های مختلفNaCl , غلظت %0.6 و از بین تلقیح های انجام شده, تلقیح %6 و از میان pH و دماهای آزمایش شده,  pH=7.5و دمای 37 درجه سیلیسیوس بیشترین تاثیر را در میزان بیوسنتز آنزیم داشتند. از بین عوامل مورد بررسی فسفات غیر آلی به عنوان عامل مهار کننده معرفی گردید. شرایط هوازی بهترین شرایط برای تولید آنزیم و ماکزیمم فعالیت آنزیم این سویه بومی در دمای 37 درجه سیلیسیوس و  pH=8.5بود. برای خارج کردن آنزیم از فضای پری پلاسمیک شوک حرارتی بهترین نتایج را به همراه داشت. زمان ماندگاری آنزیم بدست آمده توسط شوک حرارتی هفت روز در دمای 8-2 درجه یخچال بود. ماکزیمم میزان تولید آنزیم در محیط کشت بهینه و محیط کشت پایه به ترتیب 32.97 و 7.62 یونیت به ازای میلی لیتر در دقیقه بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرخنده زیبا، رحمان، قائمی، ناصر، و آسمار، مهدی. (1389). بررسی تولید و فعالیت آنزیم پری پلاسمیک آلکالین فسفاتاز در سویه های بومی E.coli جدا شده از آب های منطقه رودسر. علوم زیستی، 4(1 (پیاپی 12))، 67-77. SID. https://sid.ir/paper/164138/fa

    Vancouver: کپی

    فرخنده زیبا رحمان، قائمی ناصر، آسمار مهدی. بررسی تولید و فعالیت آنزیم پری پلاسمیک آلکالین فسفاتاز در سویه های بومی E.coli جدا شده از آب های منطقه رودسر. علوم زیستی[Internet]. 1389؛4(1 (پیاپی 12)):67-77. Available from: https://sid.ir/paper/164138/fa

    IEEE: کپی

    رحمان فرخنده زیبا، ناصر قائمی، و مهدی آسمار، “بررسی تولید و فعالیت آنزیم پری پلاسمیک آلکالین فسفاتاز در سویه های بومی E.coli جدا شده از آب های منطقه رودسر،” علوم زیستی، vol. 4، no. 1 (پیاپی 12)، pp. 67–77، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/164138/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button