مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,040
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

598
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نی ریز در قلعه تل باغملک

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 38

چکیده

 انار میوه ای نافرازگراست و برای داشتن بهترین عطر و طعم باید در مرحله رسیدگی کامل برداشت شود. به همین منظور آزمایشی جهت بررسی اثر زمان برداشت و اندازه میوه برای تعیین بهترین تاریخ برداشت و دستیابی به انار با کیفیت خوب در منطقه قلعه تل باغمک (استان خوزستان) انجام گردید. در این آزمایش, در سه مرحله (15 مهرماه, 1 آبان ماه و 15 آبان ماه) میوه های انار برداشت و به سه اندازه بزرگ, متوسط و کوچک تقسیم شدند. نتایج حاصله نشان داد زمان برداشت و اندازه میوه بر وزن میوه, حجم میوه, میزان آنتوسیانین, میزان ویتامین ث, اسیدیته قابل تیتراسیون, مواد جامد محلول, نسبت مواد جامد محلول به اسیدتیه قابل تیتر, میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای مواد فنولی میوه انار رقم رباب نی ریز اثر معنی داری داشت. میزان مواد جامد محلول در برداشت سوم, 16.16 درصد بود و بین میوه های متوسط و کوچک تفاوت معنی داری مشاهده نشد. میزان اسیدیته قابل تیتراسیون, نسبت مواد جامد محلول به اسید در برداشت سوم به ترتیب 1.04 و 16.2 درصد بود. در مجموع نتایج به دست آمده بیانگر این است که میوه های متوسط برداشت سوم (اواسط آبان ماه) کیفیت بهتری نسبت به میوه های سایر برداشت ها داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رشنونژاد، فاطمه، معلمی، نوراله، و مرتضوی، سیدمحمدحسن. (1395). اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نی ریز در قلعه تل باغملک. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 39(3)، 27-38. SID. https://sid.ir/paper/165183/fa

    Vancouver: کپی

    رشنونژاد فاطمه، معلمی نوراله، مرتضوی سیدمحمدحسن. اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نی ریز در قلعه تل باغملک. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1395؛39(3):27-38. Available from: https://sid.ir/paper/165183/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه رشنونژاد، نوراله معلمی، و سیدمحمدحسن مرتضوی، “اثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نی ریز در قلعه تل باغملک،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 39، no. 3، pp. 27–38، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/165183/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button