مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

388
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

520
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر زمان برداشت و طول مدت انبارمانی بر برخی ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار رقم ملس پوست زرد ‘ Malas Post Zard’ ). (Punica granatum L

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 68

کلیدواژه

انار (Punica granatum)Q1

چکیده

 اطلاعات محدودی در زمینه جنبه های قبل از برداشت که می تواند فیزیولوژی پس از برداشت میوه انار (Punica granatum L. ) را تحت تأثیر قرار دهد وجود دارد. هدف آزمایش حاضر, تعیین تغییرات شاخص های کیفی میوه انار در ناحیه باغملک (استان خوزستان, جنوب غربی ایران) تحت تأثیر مرحله بلوغ در زمان برداشت و مدت انبارمانی بود. میوه های انار رقم ملس پوست زرد در سه زمان برداشت (بیست و سوم شهریورماه, هفتم مهرماه و بیست و یکم مهرماه 1390) برداشت شده و به مدت 40 و 80 روز در دمای 7+ درجه سانتی گراد نگهداری گردید. در هر مرحله برداشت و یا پس از 40 یا 80 روز انبارمانی, برخی شاخص های فیزیکی (رنگ سطحی, پوسیدگی و چروکیدگی) و بیوشیمیایی (اسکوربیک اسید, مواد جامد محلول, اسیدیته قابل تیتراسیون, pH, شاخص آنتوسیانین و شاخص های رنگ قهوه ای آب میوه) اندازه گیری شدند. نتایج نشان دادند بدون در نظر گرفتن دوره انبارمانی, میوه های انار در میزان غلظت مواد جامد محلول, اسیدیته قابل تیتراسیون, pH و شاخص آنتوسیانین در آب میوه تفاوت معنی داری داشتند. برهمکنش اثرهای زمان برداشت و مدت انبارمانی (40 و 80 روز) بر چگالی, تغییر رنگ و چروکیدگی میوه, ویتامین ث, پ هاش, اسیدیته قابل تیتراسیون و رنگ آب میوه (شاخص آنتوسیانین و شاخص رنگ قهوه ای) معنی دار بود. نتایج نشان دادند برداشت میوه های انار در زمان های مختلف, شاخص های کیفیت ظاهری و ویژگی های بیوشیمیایی میوه را تحت تأثیر قرار داد و در زمان برداشت اول (بیست و سوم شهریورماه) موجب کاهش کیفیت میوه گردید ولی این میوه ها غیرقابل مصرف نبودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پایمرد، فرزانه، و حیدری، مختار. (1397). اثر زمان برداشت و طول مدت انبارمانی بر برخی ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار رقم ملس پوست زرد ‘ Malas Post Zard’ ). (Punica granatum L. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 41(1 )، 57-68. SID. https://sid.ir/paper/399071/fa

    Vancouver: کپی

    پایمرد فرزانه، حیدری مختار. اثر زمان برداشت و طول مدت انبارمانی بر برخی ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار رقم ملس پوست زرد ‘ Malas Post Zard’ ). (Punica granatum L. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1397؛41(1 ):57-68. Available from: https://sid.ir/paper/399071/fa

    IEEE: کپی

    فرزانه پایمرد، و مختار حیدری، “اثر زمان برداشت و طول مدت انبارمانی بر برخی ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار رقم ملس پوست زرد ‘ Malas Post Zard’ ). (Punica granatum L،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 41، no. 1 ، pp. 57–68، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399071/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button