مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

928
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

639
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر هرس تابستانه و محلول پاشی کلرید کلسیم قبل از برداشت بر انبارمانی میوه کیوی (رقم هایوارد)

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 90

چکیده

 به منظور بررسی اثر هرس تابستانه و محلول پاشی کلرید کلسیم و زمان انبارداری بر برخی صفات کیفی کیوی فروت, آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در سال 90- 1389 در باغی خصوصی در شهرستان چالوس به اجرا درآمد. فاکتورها شامل: کلرید کلسیم در چهار سطح (0, 0.5, 1 و 1.5 درصد) و هرس تابستانه در چهار سطح (بدون هرس و باقی گذاشتن 2, 4 و 8 برگ پس از آخرین میوه) و زمان نگهداری در سردخانه در چهار سطح دو الی شش ماه بود. نتایج نشان داد که هرس میزان کلسیم گوشت میوه را افزایش و میزان مواد جامد محلول را کاهش و بر دیگر صفات کمی تاثیر معنی داری نداشت. محلول پاشی کلرید کلسیم بر میزان گوشت میوه در سطح 1 درصد معنی دار گردید. اثر متقابل تاثیر کلرید کلسیم و زمان بر میزان سفتی, مواد جامد محلول, ویتامین ث و pH معنی دار بوده به طوری که حداکثر اسید (1.118 گرم در صد میلی لیتر) و ویتامین ث (60.111 میلی گرم در صد میلی لیتر) با غلظت یک درصد و کمترین (3.445) pH و مواد جامد محلول (12.7 درصد) و حداکثر میزان سفتی گوشت (1.475 کیلوگرم بر سانتی مترمربع), با غلظت 1.5 درصد در پایان شش ماه انبارداری ایجاد شده بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نظری، زهره، همتی، خدایار، ربیعی، ولی، علی زاده، مهدی، و قلی خزایی پول، یزدان. (1395). تاثیر هرس تابستانه و محلول پاشی کلرید کلسیم قبل از برداشت بر انبارمانی میوه کیوی (رقم هایوارد). تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 39(3)، 77-90. SID. https://sid.ir/paper/165185/fa

    Vancouver: کپی

    نظری زهره، همتی خدایار، ربیعی ولی، علی زاده مهدی، قلی خزایی پول یزدان. تاثیر هرس تابستانه و محلول پاشی کلرید کلسیم قبل از برداشت بر انبارمانی میوه کیوی (رقم هایوارد). تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1395؛39(3):77-90. Available from: https://sid.ir/paper/165185/fa

    IEEE: کپی

    زهره نظری، خدایار همتی، ولی ربیعی، مهدی علی زاده، و یزدان قلی خزایی پول، “تاثیر هرس تابستانه و محلول پاشی کلرید کلسیم قبل از برداشت بر انبارمانی میوه کیوی (رقم هایوارد)،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 39، no. 3، pp. 77–90، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/165185/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button