Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

591
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

486
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر متقابل افزایش پروتئین جیره و دفعات غذادهی بر میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum, Kamensky 1901)

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 79

چکیده

 این آزمایش در 8 تیمار و 3 تکرار بصورت زیر انجام گرفت: تیمار A: یک بار غذادهی درروز با SFK (Starter Food Kutum) , تیمار B: دو بار غذادهی درروز با SFK (تیمار شاهد), تیمار C: سه بار غذادهی درروز با SFK, تیمار D: چهار بار غذادهی در روز با SFK, تیمار E: یک بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25% وزن SFK), تیمار F: دو بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25% وزن SFK), تیمار G: سه بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25% وزن SFK), تیمار H: چهار بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25% وزن SFK). هریک از تیمارهای مورد آزمایش به ترتیب در ساعات 8, 11, 14, 17 تغذیه شدند. لازم به ذکر است که نرخ غذادهی بر اساس 15 درصد وزن کامل بدن لارو ماهیان یک تکرار, در روز صورت گرفت. نتایج نشان داد که بین تیمارهای مورد بررسی از نظر وزن و طول بدن ماهیان اختلاف معنی دار آماری مشاهده می گردد (p<0.05). لارو ماهیانی که با غذای SFK تغذیه شدند, بیشترین افزایش وزن و طول را در یکبار غذادهی در روز داشتند و لارو ماهیانی که با غذای مخلوط SFK و پودر ماهی (25% وزن SFK) تغذیه شدند, بیشترین افزایش وزن و طول را در چهار بار غذادهی در روز بدست آوردند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شاهکار، عرفان، خارا، حسین، سوداگر، محمد، و عظیمی، عظیم. (1389). اثر متقابل افزایش پروتئین جیره و دفعات غذادهی بر میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum, Kamensky 1901). پژوهش های علوم و فنون دریایی، 5(4)، 69-79. SID. https://sid.ir/paper/173893/fa

    Vancouver: کپی

    شاهکار عرفان، خارا حسین، سوداگر محمد، عظیمی عظیم. اثر متقابل افزایش پروتئین جیره و دفعات غذادهی بر میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum, Kamensky 1901). پژوهش های علوم و فنون دریایی[Internet]. 1389؛5(4):69-79. Available from: https://sid.ir/paper/173893/fa

    IEEE: کپی

    عرفان شاهکار، حسین خارا، محمد سوداگر، و عظیم عظیمی، “اثر متقابل افزایش پروتئین جیره و دفعات غذادهی بر میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum, Kamensky 1901)،” پژوهش های علوم و فنون دریایی، vol. 5، no. 4، pp. 69–79، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/173893/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا