APA:
کپیناجی، طاهره، حسین زاده، همایون، قمی، مهناز، و بهرامی، بهاره. (1390). تعیین مدت ماندگاری اکسی تتراسیکلین در عضله و کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش HPLC. پژوهش های علوم و فنون دریایی، 6(2)، 55-60. SID. https://sid.ir/paper/173979/fa
Vancouver:
کپیناجی طاهره، حسین زاده همایون، قمی مهناز، بهرامی بهاره. تعیین مدت ماندگاری اکسی تتراسیکلین در عضله و کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش HPLC. پژوهش های علوم و فنون دریایی[Internet]. 1390؛6(2):55-60. Available from: https://sid.ir/paper/173979/fa
IEEE:
کپیطاهره ناجی، همایون حسین زاده، مهناز قمی، و بهاره بهرامی، “تعیین مدت ماندگاری اکسی تتراسیکلین در عضله و کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش HPLC،” پژوهش های علوم و فنون دریایی، vol. 6، no. 2، pp. 55–60، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/173979/fa