مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

934
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

768
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر پودر اسپیرولینای خالص (تولید داخل) بر رشد و بازماندگی مرحله لاروی میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در مقایسه با سه نوع جیره غذایی متداول

صفحات

 صفحه شروع 3 | صفحه پایان 9

چکیده

 این مطالعه به منظور بررسی تغذیه لارو میگوی ببری سبز Penaeus semisulcatus به عنوان گونه بومی خلیج فارس به اسپیرولینای تولید شده در داخل کشور و مقایسه آن با سایر مواد غذایی مورد استفاده در هچری های بوشهر انجام شده است. لاروها از مولدین پرورشی در بوشهر انتخاب گردیدند. آزمایش از مرحله ناپلی 5 تا ابتدای پست لارو در 4 تیمار آزمایشی و یک تیمار کنترل هر یک در سه تکرار انجام گردید. پرورش لاروها در ظروف پلی اتیلنی 2 لیتری با تعداد 100 عدد ناپلی در هر ظرف در دمای 30oC , شوری36ppt , هوادهی مداوم و روزانه 4 بار تغذیه انجام شد. تیمارها شامل: پودر اسپیرولینای تولید داخل, ترکیب پودر اسپیرولینای تولید داخل و مکمل غذایی تجاری Z plus, مکمل غذایی تجاری Z plus, اسپیرولینای غنی شده وارداتی (M.C.F) بودند و از جلبک کیتوسروس به عنوان شاهد برای تغذیه لاروها استفاده گردید. روزانه رشد طولی لاروها و در هر مرحله لاروی درصد بقا آنها ثبت گردید. نتایج رشد طولی لاروها توسط آزمون آنالیز واریانس دو طرفه با یک عامل تکرار شونده مقایسه شد که بین گروه ها اختلاف معنی داری مشاهده نشد و آنالیز بقا آنها توسط آزمون log-rank بررسی گردید که تفاوت معنی داری بین شاهد و ترکیب پودر اسپیرولینای تولید داخل و مکمل غذایی Z plus مشهود بود. بیشترین بقا مربوط به تیمار ترکیب پودر اسپیرولینای تولید داخل و مکمل غذایی تجاری Z plus (76.5 درصد) بود و حداکثر طول لارو مربوط به تیمار تغذیه شده با جلبک کیتوسروس (4.3 mm) بود و بیشترین مرگ و میر در مرحله زوآ در تیمار جلبک اسپیرولینا دیده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    قائنی، منصوره، متین فر، عباس، رومیانی، لاله، و چوبکار، نسرین. (1389). بررسی اثر پودر اسپیرولینای خالص (تولید داخل) بر رشد و بازماندگی مرحله لاروی میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در مقایسه با سه نوع جیره غذایی متداول. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 2(1)، 3-9. SID. https://sid.ir/paper/174686/fa

    Vancouver: کپی

    قائنی منصوره، متین فر عباس، رومیانی لاله، چوبکار نسرین. بررسی اثر پودر اسپیرولینای خالص (تولید داخل) بر رشد و بازماندگی مرحله لاروی میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در مقایسه با سه نوع جیره غذایی متداول. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1389؛2(1):3-9. Available from: https://sid.ir/paper/174686/fa

    IEEE: کپی

    منصوره قائنی، عباس متین فر، لاله رومیانی، و نسرین چوبکار، “بررسی اثر پودر اسپیرولینای خالص (تولید داخل) بر رشد و بازماندگی مرحله لاروی میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در مقایسه با سه نوع جیره غذایی متداول،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 2، no. 1، pp. 3–9، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174686/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button