APA:
کپیقائنی، منصوره، متین فر، عباس، رومیانی، لاله، و چوبکار، نسرین. (1389). بررسی اثر پودر اسپیرولینای خالص (تولید داخل) بر رشد و بازماندگی مرحله لاروی میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در مقایسه با سه نوع جیره غذایی متداول. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 2(1)، 3-9. SID. https://sid.ir/paper/174686/fa
Vancouver:
کپیقائنی منصوره، متین فر عباس، رومیانی لاله، چوبکار نسرین. بررسی اثر پودر اسپیرولینای خالص (تولید داخل) بر رشد و بازماندگی مرحله لاروی میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در مقایسه با سه نوع جیره غذایی متداول. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1389؛2(1):3-9. Available from: https://sid.ir/paper/174686/fa
IEEE:
کپیمنصوره قائنی، عباس متین فر، لاله رومیانی، و نسرین چوبکار، “بررسی اثر پودر اسپیرولینای خالص (تولید داخل) بر رشد و بازماندگی مرحله لاروی میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) در مقایسه با سه نوع جیره غذایی متداول،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 2، no. 1، pp. 3–9، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174686/fa