مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,172
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

624
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر سطوح مختلف عصاره خام گیاه آلوئه ورا بر شاخص های رشد و میزان مقاومت در برابر عفونت با باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی سیکلید (Amphilophus labiatus)

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 46

کلیدواژه

ماهی شیطان قرمز (Amphilophus labiatus)‏Q3

چکیده

 در این تحقیق اثر تجویز خوراکی عصاره خام گیاه آلوئه ورا در ماهی شیطان قرمز (Red devil) با نام علمی Amphilophus labiatus مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور سه غلظت 0.1, 0.5 و 1 درصد عصاره خام گیاه آلوئه ورا (در سه تکرار) با خوراک بیومار مخصوص ماهیان گوشتخوار مخلوط شده و ماهی ها به مدت 60 روز با این خوراک تغذیه گردیدند. تیمار کنترل با خوراک فاقد عصاره آلوئه ورا تغذیه شد. در انتهای دوره, فاکتورهای رشد مقایسه و تلفات طول دوره نیز بین تیمارها بررسی گردید. تیمارها در انتهای دوره با باکتری زنده آئروموناس هیدروفیلا چالش داده شدند و تلفات بعد از چالش بین تیمارها مقایسه گردید. نتایج مشخص کرد که تجویز میزان 0.5 و 1 درصد عصاره خام آلوئه ورا باعث افزایش معنی دار در درصد افزایش وزن, ضریب تبدیل غذایی و نرخ رشد ویژه می گردد (P<0.05). ولی خوراک حاوی 0.1 درصد عصاره آلوئه ورا تفاوت معنی داری در فاکتورهای رشد مورد بررسی ایجاد ننمود. تلفات بعد از چالش با باکتری آئروموناس هیدروفیلا نیز در تیمارهای 0.5 و 1 درصد عصاره آلوئه ورا کاهش معنی داری نسبت تیمار شاهد نشان داد, ولی در تیمار 0.1 درصد تفاوت معنی داری مشاهده نگردید (P>0.05). بطور کلی می توان گفت مناسب ترین غلظت آلوئه ورا در خوراک برای تحریک رشد و افزایش مقاومت در برابر عفونت های باکتریایی, 0.5 درصد می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیشاهی، مجتبی. (1389). بررسی اثر سطوح مختلف عصاره خام گیاه آلوئه ورا بر شاخص های رشد و میزان مقاومت در برابر عفونت با باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی سیکلید (Amphilophus labiatus). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 2(8)، 41-46. SID. https://sid.ir/paper/174702/fa

    Vancouver: کپی

    علیشاهی مجتبی. بررسی اثر سطوح مختلف عصاره خام گیاه آلوئه ورا بر شاخص های رشد و میزان مقاومت در برابر عفونت با باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی سیکلید (Amphilophus labiatus). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1389؛2(8):41-46. Available from: https://sid.ir/paper/174702/fa

    IEEE: کپی

    مجتبی علیشاهی، “بررسی اثر سطوح مختلف عصاره خام گیاه آلوئه ورا بر شاخص های رشد و میزان مقاومت در برابر عفونت با باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی سیکلید (Amphilophus labiatus)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 2، no. 8، pp. 41–46، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174702/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button