APA:
کپیعلیشاهی، مجتبی. (1389). بررسی اثر سطوح مختلف عصاره خام گیاه آلوئه ورا بر شاخص های رشد و میزان مقاومت در برابر عفونت با باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی سیکلید (Amphilophus labiatus). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 2(8)، 41-46. SID. https://sid.ir/paper/174702/fa
Vancouver:
کپیعلیشاهی مجتبی. بررسی اثر سطوح مختلف عصاره خام گیاه آلوئه ورا بر شاخص های رشد و میزان مقاومت در برابر عفونت با باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی سیکلید (Amphilophus labiatus). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1389؛2(8):41-46. Available from: https://sid.ir/paper/174702/fa
IEEE:
کپیمجتبی علیشاهی، “بررسی اثر سطوح مختلف عصاره خام گیاه آلوئه ورا بر شاخص های رشد و میزان مقاومت در برابر عفونت با باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی سیکلید (Amphilophus labiatus)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 2، no. 8، pp. 41–46، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174702/fa