مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

857
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

499
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثـر Lactococcus lactis ,Lactobacillus casei بـر باکتـری هـای لاکتیـک گـوشت و ویـژگیهـای حسـی آن

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 33

چکیده

 تاثیر رشد و تکثیر  Lactococcus. lactis ,Lactobacillus. Caseiبر باکتری های گوشت گاو پس از بسته بندی در بسته های قابل نفوذ به هوا, بررسی گردید .این سویه ها از فرآورده های شیری بومی ایران جداسازی شدند و در تست آنتی بیوز, فعالیت ضد میکروبی در برابر Escherichia coli و Staphylococcus aureus نشان دادند. این دو سویه L. lactis subsp. lactis var. diacetylactis 202, Lactobacillus casei subsp. casei 102 بودند که با دانسیته 106CFU/Cm2 به برش های گوشت افزوده شدند. نمونه های تلقیح شده در شرایط هوازی در سردخانه ای که دمای آن بین  -1و 5 درجه سلسیوس متغیر بود, به مدت 5 روز نگهداری گردیدند. ماندگاری نمونه ها با ارزیابی ویژگیهای حسی (رنگ, بو و ویژگیهای ظاهری) تعیین شد. در ضمن شمارش باکتریهای لاکتیک و اندازه گیری pH نیز در طول مدت نگهداری انجام گردید.در مورد برش های گوشت تلقیح شده با Lb. casei (تیمار 1) تعداد باکتریهای لاکتیک در طول مدت نگهداری افزایش نشان داد و فساد گوشت به تعویق افتاد. در برش های گوشت تلقیح شده با L. lactis (تیمار 2), نیز تعداد باکتریهای لاکتیک افزایش حاصل نمود. عمر ماندگاری نمونه های تیمار 2, حتی نسبت به نمونه های شاهد نیز کاهش یافت. در نتیجه سویهLb. casei subsp. casei 102  می تواند به عنوان یک سویه آنتاگونیست مناسب با توان افزایش ماندگاری گوشت خامی که در بسته های قابل نفوذ به هوا در دمای بین  -1و 5 درجه سلسیوس نگهداری شده است, مورد استفاده قرار بگیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    درویشی، شعله. (1386). بررسی اثـر Lactococcus lactis ,Lactobacillus casei بـر باکتـری هـای لاکتیـک گـوشت و ویـژگیهـای حسـی آن. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 1(1)، 27-33. SID. https://sid.ir/paper/175629/fa

    Vancouver: کپی

    درویشی شعله. بررسی اثـر Lactococcus lactis ,Lactobacillus casei بـر باکتـری هـای لاکتیـک گـوشت و ویـژگیهـای حسـی آن. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1386؛1(1):27-33. Available from: https://sid.ir/paper/175629/fa

    IEEE: کپی

    شعله درویشی، “بررسی اثـر Lactococcus lactis ,Lactobacillus casei بـر باکتـری هـای لاکتیـک گـوشت و ویـژگیهـای حسـی آن،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 1، no. 1، pp. 27–33، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175629/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا