APA:
کپیمیردامادی، سیدسعید. (1390). تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei. بهداشت مواد غذایی، 1(4 (پیاپی 4))، 9-21. SID. https://sid.ir/paper/222945/fa
Vancouver:
کپیمیردامادی سیدسعید. تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(4 (پیاپی 4)):9-21. Available from: https://sid.ir/paper/222945/fa
IEEE:
کپیسیدسعید میردامادی، “تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 4 (پیاپی 4)، pp. 9–21، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222945/fa