مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,068
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

809
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 21

چکیده

 در این تحقیق مراحل تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک در فرمانتورهای همزن دار و به منظور طراحی خط صنعتی تولید اسیدلاکتیک با درجه خلوص مورد استفاده در صنایع غذایی مورد ارزیابی قرار گرفت. برای این کار چهار سویه میکروبی استاندارد (Staphylococcus aureus PTCC 1113, Microccoccus luteus PTTC 1110,Escherichia coli PTCC 1330  و Listeria monocytogenes PTCC 1304) انتخاب و حداقل غلظت مهار کننده رشد برای هر یک بررسی گردید و تغییر منحنی رشد هر سویه در حضور و عدم حضور اسید لاکتیک و لاکتات کلسیم مقایسه شد. به منظور بدست آوردن دانش فنی تولید اسید لاکتیک, مراحل افزایش حجم تولید و تخلیص توسط سویه Lactobacillus casei subsp. Casei PTCC 1608 در دو فرمانتور همزن دار 20 و 750 لیتری انجام شد. محیط تولید بهینه سازی شده با منابع کربن متفاوت (گلوکز, لاکتوز و آب پنیر) و پودر خیسانده ذرت به عنوان منبع نیتروژن و به دو روش کشت غیر مداوم و کشت نیمه مداوم انجام شد. جهت تخلیص اسید لاکتیک از روش کلاسیک استفاده شد. پس از بهینه سازی محیط کشت, این سویه در بررسی های آزمایشگاهی در گرم خانه همزن دار بیشترین تولید را در محیط حاوی 80g/l گلوکز و 50g/l آب پنیر داشت. در این سیستم g/l 72.69 لاکتات کلسیم با بهره وری g/lh 0.51 و بازده 56% تولید شد. در فرمانتور 20 لیتری در تخمیر نیمه مداوم, در مدت زمان 44 ساعت108.75g/l   لاکتات کلسیم تولید شد. در این شرایط بازده واکنش 83% ولی بدلیل کاهش زمان تولید افزایش قابل توجهی در بهره وری (2.47 g/lh) مشاهده گردید. سپس در فرمانتور 750 لیتری در کشت نیمه مداوم 350g/l  لاکتات کلسیم با بهره وری5.4 g/lh  تولید شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میردامادی، سیدسعید. (1390). تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei. بهداشت مواد غذایی، 1(4 (پیاپی 4))، 9-21. SID. https://sid.ir/paper/222945/fa

    Vancouver: کپی

    میردامادی سیدسعید. تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(4 (پیاپی 4)):9-21. Available from: https://sid.ir/paper/222945/fa

    IEEE: کپی

    سیدسعید میردامادی، “تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 4 (پیاپی 4)، pp. 9–21، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222945/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button