مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,120
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

572
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی عملکرد اجرای طرح اصلاح ساختار چای از نگاه چایکاران (مطالعه موردی: دهستان دیوشل، شهرستان لنگرود)

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 56

چکیده

چایکاری از جمله مشاغل اقتصادی در بخش کشاورزی است که در مناطق شمالی کشور تعداد زیادی از ساکنین منطقه را به خود مشغول نموده است, و نقش مهمی در برآورد نیازهای معیشتی خانوارهای منطقه دارد. به رغم این مهم در پی مشکلاتی که در کشت و صنعت چای کشور وجود داشت, جهت بهبود اوضاع و سروسامان دادن به وضعیت کشت و صنعت چای ایران, در سال 1379 طرح اصلاح ساختار چای به اجرا درآمد. اکنون پس از گذشت حدود یک دهه از زمان اجرای طرح, ارزیابی تحقق اهداف طرح و میزان رضایتمندی بهره برداران با مشارکت مردم محلی و گروه های ذینفع, ضروری می باشد.در همین راستا پژوهش حاضر در دهستان دیوشل شهرستان لنگرود انجام پذیرفت. جامعه آماری, چایکاران دهستان موردنظر می باشند که 235 بهره بردار با استفاده از فرمول کوکران انتخاب گردیدند. روش پژوهش از نوع مطالعات توصیفی- تحلیلی است که برای جمع آوری داده ها و اطلاعات موردنیاز از مطالعه کتابخانه ای و پیمایش میدانی و همچنین ابزار پرسشنامه استفاده شده است و برای داده پردازی و تحلیل اطلاعات نیز نرم افزار spss مورد بهره برداری قرار گرفته است. نتایج پژوهش نشان می دهد که طرح مورد چندان موفق نبوده و اهداف پیش بینی شده در طرح تحقق نیافته, و اجرای طرح اصلاح ساختار چای, منجر به نارضایتی چایکاران از وضعیت کشت و صنعت چای گردیده است. با توجه به اشتغال گروه زیادی از روستاییان نواحی شمال کشور و منطقه مورد مطالعه, در این فعالیت اقتصادی, جهت پایداری این کشت و صنعت تجدیدنظر در این طرح ضرورتی اجتناب ناپذیر می باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

مطیعی لنگرودی، سیدحسن، پوررمضان، عیسی، و قاسمی وسمه جانی، ابوطالب. (1389). ارزیابی عملکرد اجرای طرح اصلاح ساختار چای از نگاه چایکاران (مطالعه موردی: دهستان دیوشل, شهرستان لنگرود). مطالعات برنامه ریزی سکونتگاه های انسانی (چشم انداز جغرافیایی)، 5(10)، 37-56. SID. https://sid.ir/paper/175959/fa

Vancouver: کپی

مطیعی لنگرودی سیدحسن، پوررمضان عیسی، قاسمی وسمه جانی ابوطالب. ارزیابی عملکرد اجرای طرح اصلاح ساختار چای از نگاه چایکاران (مطالعه موردی: دهستان دیوشل, شهرستان لنگرود). مطالعات برنامه ریزی سکونتگاه های انسانی (چشم انداز جغرافیایی)[Internet]. 1389؛5(10):37-56. Available from: https://sid.ir/paper/175959/fa

IEEE: کپی

سیدحسن مطیعی لنگرودی، عیسی پوررمضان، و ابوطالب قاسمی وسمه جانی، “ارزیابی عملکرد اجرای طرح اصلاح ساختار چای از نگاه چایکاران (مطالعه موردی: دهستان دیوشل, شهرستان لنگرود)،” مطالعات برنامه ریزی سکونتگاه های انسانی (چشم انداز جغرافیایی)، vol. 5، no. 10، pp. 37–56، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175959/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button