APA:
کپیفراجی، حامد، طباطبایی یزدی، فریده، کفیل زاده، فرشید، و نصیری محلاتی، مهدی. (1389). بررسی میزان آفلاتوکسین توتال در برنج مصرفی مشهد در دو فصل تابستان و زمستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(2 (پیاپی 5))، 11-16. SID. https://sid.ir/paper/176460/fa
Vancouver:
کپیفراجی حامد، طباطبایی یزدی فریده، کفیل زاده فرشید، نصیری محلاتی مهدی. بررسی میزان آفلاتوکسین توتال در برنج مصرفی مشهد در دو فصل تابستان و زمستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(2 (پیاپی 5)):11-16. Available from: https://sid.ir/paper/176460/fa
IEEE:
کپیحامد فراجی، فریده طباطبایی یزدی، فرشید کفیل زاده، و مهدی نصیری محلاتی، “بررسی میزان آفلاتوکسین توتال در برنج مصرفی مشهد در دو فصل تابستان و زمستان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 2 (پیاپی 5)، pp. 11–16، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176460/fa