APA:
کپیحاجی محمدی، بهادر، کیانی، مهدی، مصدق، محمدحسین، بیابانی، جواد، فلاح زاده، حسین، و طباطبایی، محبوبه سادات. (1395). اثر فرایندهای حرارت دهی و انواع طبخ خانگی برنج بر غلظت آفلاتوکسین B1. طلوع بهداشت، 15(3 (مسلسل 57))، 165-175. SID. https://sid.ir/paper/503093/fa
Vancouver:
کپیحاجی محمدی بهادر، کیانی مهدی، مصدق محمدحسین، بیابانی جواد، فلاح زاده حسین، طباطبایی محبوبه سادات. اثر فرایندهای حرارت دهی و انواع طبخ خانگی برنج بر غلظت آفلاتوکسین B1. طلوع بهداشت[Internet]. 1395؛15(3 (مسلسل 57)):165-175. Available from: https://sid.ir/paper/503093/fa
IEEE:
کپیبهادر حاجی محمدی، مهدی کیانی، محمدحسین مصدق، جواد بیابانی، حسین فلاح زاده، و محبوبه سادات طباطبایی، “اثر فرایندهای حرارت دهی و انواع طبخ خانگی برنج بر غلظت آفلاتوکسین B1،” طلوع بهداشت، vol. 15، no. 3 (مسلسل 57)، pp. 165–175، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/503093/fa