مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,002
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

768
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 51

چکیده

 در این تحقیق, تاثیر غلظت ماده دیواره, زمان همگن سازی امولسیون های تازه و خصوصیات امولسیون های بازسازی شده بر ماندگاری ریزکپسول های حاصل از ریزپوشانی, مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور سوسپانسیون های کلوئیدی با غلظت های 10, 15 و 20 درصد پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به عنوان ماده دیواره و لیمونن به عنوان هسته در آب (امولسیون روغن در آب) تهیه گردید. سپس با کمک هموژنایزر و در زمان های همگن سازی 3, 6 و 9 دقیقه, سوسپانسیون های کلوئیدی تبدیل به امولسیون گردیدند. این امولسیون ها با استفاده از فرایند خشک کردن پاششی ریزپوشانی گردیده و ویژگی های آن ها نظیر اندازه ذرات, مورد بررسی قرار گرفت. سپس به منظور بررسی پایداری و ثبات دیواره ها و تعیین سرعت رهایش لیمونن, ریزکپسول های تهیه شده به مدت 6 هفته در دمای اتاق نگه داری شدند. نتایج, نشان داد با افزایش غلظت ماده دیواره و زمان هموژنیزاسیون امولسیون های تازه, سرعت رهایش لیمونن کاهش می یابد. همچنین بررسی امولسیون های بازسازی شده نیز نشان داد سرعت رهایش لیمونن با افزایش اندازه ذرات امولسیون ها کاهش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قهرمانی فر، امین، محمدی ثانی، علی، نجف نجفی، مسعود، و قهرمانی فر، مهدی. (1389). بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(3 (پیاپی 6))، 45-51. SID. https://sid.ir/paper/176540/fa

    Vancouver: کپی

    قهرمانی فر امین، محمدی ثانی علی، نجف نجفی مسعود، قهرمانی فر مهدی. بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(3 (پیاپی 6)):45-51. Available from: https://sid.ir/paper/176540/fa

    IEEE: کپی

    امین قهرمانی فر، علی محمدی ثانی، مسعود نجف نجفی، و مهدی قهرمانی فر، “بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 3 (پیاپی 6)، pp. 45–51، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176540/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا