APA:
کپیقهرمانی فر، امین، محمدی ثانی، علی، نجف نجفی، مسعود، و قهرمانی فر، مهدی. (1389). بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(3 (پیاپی 6))، 45-51. SID. https://sid.ir/paper/176540/fa
Vancouver:
کپیقهرمانی فر امین، محمدی ثانی علی، نجف نجفی مسعود، قهرمانی فر مهدی. بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(3 (پیاپی 6)):45-51. Available from: https://sid.ir/paper/176540/fa
IEEE:
کپیامین قهرمانی فر، علی محمدی ثانی، مسعود نجف نجفی، و مهدی قهرمانی فر، “بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 3 (پیاپی 6)، pp. 45–51، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176540/fa