APA:
کپیقهرمانی فر، امین، محمدی ثانی، علی، نجف نجفی، مسعود، و محمدی مقدم، تکتم. (1389). بررسی تاثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگی های امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(2 (پیاپی 5))، 35-43. SID. https://sid.ir/paper/176465/fa
Vancouver:
کپیقهرمانی فر امین، محمدی ثانی علی، نجف نجفی مسعود، محمدی مقدم تکتم. بررسی تاثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگی های امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(2 (پیاپی 5)):35-43. Available from: https://sid.ir/paper/176465/fa
IEEE:
کپیامین قهرمانی فر، علی محمدی ثانی، مسعود نجف نجفی، و تکتم محمدی مقدم، “بررسی تاثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگی های امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 2 (پیاپی 5)، pp. 35–43، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176465/fa