APA:
کپیمیری، مینا، کوچکی، آرش، محبی، محبت، و نجفی، مسعودنجف. (1396). تاثیر غلظت های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 149-160. SID. https://sid.ir/paper/72784/fa
Vancouver:
کپیمیری مینا، کوچکی آرش، محبی محبت، نجفی مسعودنجف. تاثیر غلظت های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):149-160. Available from: https://sid.ir/paper/72784/fa
IEEE:
کپیمینا میری، آرش کوچکی، محبت محبی، و مسعودنجف نجفی، “تاثیر غلظت های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 149–160، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72784/fa