APA:
کپیرضایی رودبرده، الهام، رحمن، علیرضا، و مستقیم، تکتم. (1397). بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(1)، 11-24. SID. https://sid.ir/paper/502463/fa
Vancouver:
کپیرضایی رودبرده الهام، رحمن علیرضا، مستقیم تکتم. بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(1):11-24. Available from: https://sid.ir/paper/502463/fa
IEEE:
کپیالهام رضایی رودبرده، علیرضا رحمن، و تکتم مستقیم، “بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 1، pp. 11–24، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502463/fa