مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

698
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

136
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 27

چکیده

جو با نام علمی Hordeum vulgar, از خانواده پوآسه و از قدیمی ترین غلات کشف شده توسط انسان می باشد. در این تحقیق تاثیر رقم بر خصوصیات رویشی و فیزیکو شیمیایی 4 رقم جو استان گلستان از قبیل میزان خاکستر, فیبر, پروتئین, فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز و دانسیته توده ای در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار بررسی شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SAS و مقایسه میانگین داده ها با استفاده از آزمون دانکن در سطح 5 درصد انجام گرفت. نتایج تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که نوع رقم بر تمامی فاکتورهای مورد بررسی تاثیر بسیار معنی دار بود (p<0.01) نتایج نشان داد که هر 4 رقم جو مورد مطالعه از نظر حساسیت در مقابل آب در گروه خیلی غیر حساس به آب طبقه بندی شد. واریته یوسف بیشترین میزان دانسیته توده ای, فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز و میزان پروتئین در بین نمونه ها را داشت. میزان فیبر در نمونه ها از 5.5-6.85 درصد متغییر بود و واریته صحرا با میانگین 6.85 درصد بیشترین میزان فیبر را داشت. واریته یوسف را می توان به عنوان ماده اولیه مناسب در صنایع تولید مالت آنزیمی مورد استفاده قرار داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عرب عامریان، فاطمه، بخش آبادی، حمید، الهامی راد، امیرحسین، قدس ولی، علیرضا، میرزایی، حبیب اله، و آرمین، محمد. (1392). بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 21-27. SID. https://sid.ir/paper/176603/fa

    Vancouver: کپی

    عرب عامریان فاطمه، بخش آبادی حمید، الهامی راد امیرحسین، قدس ولی علیرضا، میرزایی حبیب اله، آرمین محمد. بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):21-27. Available from: https://sid.ir/paper/176603/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه عرب عامریان، حمید بخش آبادی، امیرحسین الهامی راد، علیرضا قدس ولی، حبیب اله میرزایی، و محمد آرمین، “بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 21–27، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176603/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button