APA:
کپیعرب عامریان، فاطمه، بخش آبادی، حمید، الهامی راد، امیرحسین، قدس ولی، علیرضا، میرزایی، حبیب اله، و آرمین، محمد. (1392). بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 21-27. SID. https://sid.ir/paper/176603/fa
Vancouver:
کپیعرب عامریان فاطمه، بخش آبادی حمید، الهامی راد امیرحسین، قدس ولی علیرضا، میرزایی حبیب اله، آرمین محمد. بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):21-27. Available from: https://sid.ir/paper/176603/fa
IEEE:
کپیفاطمه عرب عامریان، حمید بخش آبادی، امیرحسین الهامی راد، علیرضا قدس ولی، حبیب اله میرزایی، و محمد آرمین، “بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 21–27، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176603/fa