مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,298
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,022
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 29

چکیده

 در این پژوهش خصوصیات شیمیایی روغن 5 رقم مختلف میوه ی زیتون منطقه طارم (شنگه, ماری, کنسروالیا, زرد, روغنی) مورد بررسی قرارگرفت و بهترین نوع زیتون از نظر کمیت وکیفیت روغن استحصال شده تعیین گردید. روغن به روش پرس و سانتریفیوژ استخراج گردید. آزمایشات شامل پروفیل اسیدهای چرب با استفاده از کروماتوگرافی گازی , مقادیراندیس یدی, توکوفرول ها و پلی فنل ها با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا انجام شد. نتایج حاصل نشان داد اسید اولئیک در اسیدهای چرب, آلفا توکوفرول در توکوفرول ها و اسید سیرینجیک در پلی فنل هادرصد غالب را به خود اختصاص می دهند. در ارتباط با اکثر ویژگی های شیمیایی (اسیدهای چرب, اندیس یدی, توکوفرول ها و پلی فنل ها) ارقام زیتون مورد بررسی نیز تفاوت معنی دار در سطح 0.05 مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرهنگ دوست، زهره، اسدالهی، سیمین، و زینانلو، علی اصغر. (1392). ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد, روغنی, شنگه,کنسروالیا و ماری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(3 (پیاپی 17))، 23-29. SID. https://sid.ir/paper/176491/fa

    Vancouver: کپی

    فرهنگ دوست زهره، اسدالهی سیمین، زینانلو علی اصغر. ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد, روغنی, شنگه,کنسروالیا و ماری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(3 (پیاپی 17)):23-29. Available from: https://sid.ir/paper/176491/fa

    IEEE: کپی

    زهره فرهنگ دوست، سیمین اسدالهی، و علی اصغر زینانلو، “ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد, روغنی, شنگه,کنسروالیا و ماری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 3 (پیاپی 17)، pp. 23–29، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176491/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا