APA:
کپیفرهنگ دوست، زهره، اسدالهی، سیمین، و زینانلو، علی اصغر. (1392). ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد, روغنی, شنگه,کنسروالیا و ماری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(3 (پیاپی 17))، 23-29. SID. https://sid.ir/paper/176491/fa
Vancouver:
کپیفرهنگ دوست زهره، اسدالهی سیمین، زینانلو علی اصغر. ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد, روغنی, شنگه,کنسروالیا و ماری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(3 (پیاپی 17)):23-29. Available from: https://sid.ir/paper/176491/fa
IEEE:
کپیزهره فرهنگ دوست، سیمین اسدالهی، و علی اصغر زینانلو، “ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد, روغنی, شنگه,کنسروالیا و ماری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 3 (پیاپی 17)، pp. 23–29، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176491/fa