APA:
کپیالیاسی ایرایی، ابوالفضل، معتمدزادگان، علی، و شهیدی یاساقی، سیداحمد. (1391). بررسی ویژگی های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(4 (پیاپی 14))، 17-26. SID. https://sid.ir/paper/176497/fa
Vancouver:
کپیالیاسی ایرایی ابوالفضل، معتمدزادگان علی، شهیدی یاساقی سیداحمد. بررسی ویژگی های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(4 (پیاپی 14)):17-26. Available from: https://sid.ir/paper/176497/fa
IEEE:
کپیابوالفضل الیاسی ایرایی، علی معتمدزادگان، و سیداحمد شهیدی یاساقی، “بررسی ویژگی های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 14)، pp. 17–26، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176497/fa