مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,155
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

676
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری)

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 26

چکیده

 در پژوهش حاضر, خواص فیزیکی دانه ها و مغز بادام درختی (پوست سنگی و پوست کاغذی) به عنوان تابعی از رطوبت در محدوده رطوبتی 4.89% الی 26.17% مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج حاصل, نشان می دهد که ضریب اصطکاک برای دانه کامل بادام درختی پوست کاغذی از همه بیش تر و این مقدار برای دانه کامل بادام درختی پوست سنگی از همه کم تر بوده است (p<0.05). ضریب اصطکاک هم برای دانه و هم برای مغزها برروی هر چهار نوع سطح آزمایشی با افزایش رطوبت افزایش یافته است. بالاترین مقدار ضریب اصطکاک در مغز بادام درختی پوست سنگی و معادل 0.682733 بر روی تخته سه لا به دست آمده که بالاترین مقدار در برای کلیه گونه های بادام مورد مطالعه, هم برای مغز و هم برای دانه کامل بوده است. کم ترین مقدار ضریب اصطکاک برای دانه کامل, برای دانه کامل بادام درختی پوست سنگی بر روی ورق آهن گالوانیزه و معادل 0.286 و برای مغز بر روی شیشه برای مغز بادام درختی پوست سنگی و معادل 0.3244 به دست آمده است. زاویه ریپوزپری در مغز بادام درختی پوست سنگی بیش تر از همه و معادل 60.58092477 درجه بوده است (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    الیاسی ایرایی، ابوالفضل، معتمدزادگان، علی، و شهیدی یاساقی، سیداحمد. (1391). بررسی ویژگی های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(4 (پیاپی 14))، 17-26. SID. https://sid.ir/paper/176497/fa

    Vancouver: کپی

    الیاسی ایرایی ابوالفضل، معتمدزادگان علی، شهیدی یاساقی سیداحمد. بررسی ویژگی های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(4 (پیاپی 14)):17-26. Available from: https://sid.ir/paper/176497/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل الیاسی ایرایی، علی معتمدزادگان، و سیداحمد شهیدی یاساقی، “بررسی ویژگی های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 14)، pp. 17–26، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176497/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا