مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,151
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

715
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره تازه سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 70

کلیدواژه

عصاره سیر (آلیوم ساتیووم)Q3
عصاره پیاز (آلیوم سپا)Q3

چکیده

 در این تحقیق, اثرات ضدباکتریایی فیلم ژلاتینی حاوی عصاره های تازه سیر و پیاز در مقابل اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس, بررسی گردید. حداقل غلظت بازدارندگی عصاره های تازه سیر و پیاز در برابر اشرشیاکلی به ترتیب 2 و 6 و در برابر استافیلوکوکوس اورئوس 4 میلی لیتر در 10 ml تعیین گردید. ویژگی های ضدباکتریایی فیلم ژلاتینی حاوی هر یک از عصاره ها به میزان 6, 4, 2 و 8 میلی لیتر در 10 میلی لیتر ژلاتین مورد بررسی قرار گرفت. فیلم ژلاتینی, حاوی 8 میلی لیتر عصاره سیر, بیش ترین اثر ضدباکتریایی در برابر اشرشیاکلی را نشان داد (منطقه بازدارندگی 25.5 میلی متر). عصاره پیاز در غلظت های 6 و 8 میلی لیتر تنها بر روی استافیلوکوکوس اورئوس اثر بازدارندگی نشان داد. در فیلم ژلاتینی, عصاره سیر بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و عصاره پیاز بر روی اشرشیاکلی هیچ اثر بازدارندگی نداشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دیدار، زهره. (1391). بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره تازه سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(4 (پیاپی 14))، 63-70. SID. https://sid.ir/paper/176500/fa

    Vancouver: کپی

    دیدار زهره. بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره تازه سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(4 (پیاپی 14)):63-70. Available from: https://sid.ir/paper/176500/fa

    IEEE: کپی

    زهره دیدار، “بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره تازه سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 14)، pp. 63–70، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176500/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button