APA:
کپیدیدار، زهره. (1391). بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره تازه سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(4 (پیاپی 14))، 63-70. SID. https://sid.ir/paper/176500/fa
Vancouver:
کپیدیدار زهره. بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره تازه سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(4 (پیاپی 14)):63-70. Available from: https://sid.ir/paper/176500/fa
IEEE:
کپیزهره دیدار، “بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره تازه سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 14)، pp. 63–70، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176500/fa