APA:
کپیصحرائیان، بهاره، نقی پور، فریبا، و طباطبایی یزدی، فریده. (1391). بررسی و مقایسه اثر عصاره متانولی و آبی گیاه نعناع, رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(4 (پیاپی 14))، 1-6. SID. https://sid.ir/paper/176501/fa
Vancouver:
کپیصحرائیان بهاره، نقی پور فریبا، طباطبایی یزدی فریده. بررسی و مقایسه اثر عصاره متانولی و آبی گیاه نعناع, رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(4 (پیاپی 14)):1-6. Available from: https://sid.ir/paper/176501/fa
IEEE:
کپیبهاره صحرائیان، فریبا نقی پور، و فریده طباطبایی یزدی، “بررسی و مقایسه اثر عصاره متانولی و آبی گیاه نعناع, رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 14)، pp. 1–6، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176501/fa