مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,123
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

807
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی و مقایسه اثر عصاره متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 6

چکیده

 در این پژوهش, اثر عصاره متانولی و آبی گیاه نعناع (Matricaria recutita L), رزماری (Rosmarinus Officinalis L) و اسطوخودوس (Lavandula sp) بر اشرشیاکلی (Escherichia. coli) و باسیلوس سرئوس (Bacillus cereus) به ترتیب به عنوان باکتری شاخص گرم منفی و گرم مثبت در پنج سطح 0, 25, 50, 75 و 100 میکروگرم بر میلی لیتر پس از 24 ساعت مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج به دست آمده از این پژوهش, حاکی از آن بود که افزایش غلظت هر یک از عصاره ها سبب افزایش اثر ضدباکتریایی آن ها شد و بیش ترین اثر بازدارندگی مربوط به عصاره اسطوخودوس در غلظت 100 میکروگرم بر میلی لیتر بود .(p<0.01) هم چنین با مقایسه نتایج به دست آمده, استنباط گردید که اثر بازدارندگی عصاره های مورد استفاده در این پژوهش بر باسیلوس سرئوس بیش تر از اشرشیاکلی است و عصاره های متانولی نسبت به عصاره های آبی نقش ضدباکتریایی بیش تری دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صحرائیان، بهاره، نقی پور، فریبا، و طباطبایی یزدی، فریده. (1391). بررسی و مقایسه اثر عصاره متانولی و آبی گیاه نعناع, رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(4 (پیاپی 14))، 1-6. SID. https://sid.ir/paper/176501/fa

    Vancouver: کپی

    صحرائیان بهاره، نقی پور فریبا، طباطبایی یزدی فریده. بررسی و مقایسه اثر عصاره متانولی و آبی گیاه نعناع, رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(4 (پیاپی 14)):1-6. Available from: https://sid.ir/paper/176501/fa

    IEEE: کپی

    بهاره صحرائیان، فریبا نقی پور، و فریده طباطبایی یزدی، “بررسی و مقایسه اثر عصاره متانولی و آبی گیاه نعناع, رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 14)، pp. 1–6، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176501/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا