APA:
کپیرضوی، سیدمحمدعلی، شمسایی، سیما، عطای صالحی، اسماعیل، و عمادزاده، بهاره. (1391). اثر صمغ دانه ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(3 (پیاپی 13))، 101-108. SID. https://sid.ir/paper/176521/fa
Vancouver:
کپیرضوی سیدمحمدعلی، شمسایی سیما، عطای صالحی اسماعیل، عمادزاده بهاره. اثر صمغ دانه ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(3 (پیاپی 13)):101-108. Available from: https://sid.ir/paper/176521/fa
IEEE:
کپیسیدمحمدعلی رضوی، سیما شمسایی، اسماعیل عطای صالحی، و بهاره عمادزاده، “اثر صمغ دانه ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 13)، pp. 101–108، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176521/fa