APA:
کپیبغدادی، ف.، امینی فر، م.، فرهودی، م.، و شجاعی علی آبادی، س.. (1397). بررسی تغییرات ساختاری پنیر آب نمکی اصلاح شده با صمغ دانه ریحان بر اساس برهم کنش های پروتئین- پلی ساکارید. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 20(4 )، 695-708. SID. https://sid.ir/paper/63002/fa
Vancouver:
کپیبغدادی ف.، امینی فر م.، فرهودی م.، شجاعی علی آبادی س.. بررسی تغییرات ساختاری پنیر آب نمکی اصلاح شده با صمغ دانه ریحان بر اساس برهم کنش های پروتئین- پلی ساکارید. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1397؛20(4 ):695-708. Available from: https://sid.ir/paper/63002/fa
IEEE:
کپیف. بغدادی، م. امینی فر، م. فرهودی، و س. شجاعی علی آبادی، “بررسی تغییرات ساختاری پنیر آب نمکی اصلاح شده با صمغ دانه ریحان بر اساس برهم کنش های پروتئین- پلی ساکارید،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 20، no. 4 ، pp. 695–708، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63002/fa