APA:
کپیعباسی، اعظم، شیرازی، ندا، و فرشادفر، شعله. (1388). اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس های اضافه شده به دوغ ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(3)، 31-39. SID. https://sid.ir/paper/176528/fa
Vancouver:
کپیعباسی اعظم، شیرازی ندا، فرشادفر شعله. اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس های اضافه شده به دوغ ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(3):31-39. Available from: https://sid.ir/paper/176528/fa
IEEE:
کپیاعظم عباسی، ندا شیرازی، و شعله فرشادفر، “اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس های اضافه شده به دوغ ایرانی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 3، pp. 31–39، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176528/fa