APA:
کپیاصغری، محسن، علی زاده دوغیکلایی، ابراهیم، صفری، رضا، ارشدی، علی، و سعیدی اصل، محمدرضا. (1388). بررسی تاثیر نایسینZ واستات سدیم بر زمان ماندگاری فیله ی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) در طی نگه داری در دمای 4 درجه ی سانتیگراد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(3)، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/176529/fa
Vancouver:
کپیاصغری محسن، علی زاده دوغیکلایی ابراهیم، صفری رضا، ارشدی علی، سعیدی اصل محمدرضا. بررسی تاثیر نایسینZ واستات سدیم بر زمان ماندگاری فیله ی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) در طی نگه داری در دمای 4 درجه ی سانتیگراد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(3):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/176529/fa
IEEE:
کپیمحسن اصغری، ابراهیم علی زاده دوغیکلایی، رضا صفری، علی ارشدی، و محمدرضا سعیدی اصل، “بررسی تاثیر نایسینZ واستات سدیم بر زمان ماندگاری فیله ی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) در طی نگه داری در دمای 4 درجه ی سانتیگراد،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 3، pp. 55–64، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176529/fa