APA:
کپیاسماعیل زاده کناری، رضا، حمیدی اصفهانی، زهره، و سحری، محمدعلی. (1382). مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 12(4)، 13-28. SID. https://sid.ir/paper/4339/fa
Vancouver:
کپیاسماعیل زاده کناری رضا، حمیدی اصفهانی زهره، سحری محمدعلی. مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1382؛12(4):13-28. Available from: https://sid.ir/paper/4339/fa
IEEE:
کپیرضا اسماعیل زاده کناری، زهره حمیدی اصفهانی، و محمدعلی سحری، “مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 12، no. 4، pp. 13–28، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4339/fa