APA:
کپیعبدی حاجی، شیما، الهامی راد، امیرحسین، محمدی، علی اصغر، و آرمین، محمد. (1390). شناسایی پروفایل اسیدهای چرب و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر سنتی آرشه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(4 (پیاپی 10))، 27-33. SID. https://sid.ir/paper/176536/fa
Vancouver:
کپیعبدی حاجی شیما، الهامی راد امیرحسین، محمدی علی اصغر، آرمین محمد. شناسایی پروفایل اسیدهای چرب و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر سنتی آرشه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(4 (پیاپی 10)):27-33. Available from: https://sid.ir/paper/176536/fa
IEEE:
کپیشیما عبدی حاجی، امیرحسین الهامی راد، علی اصغر محمدی، و محمد آرمین، “شناسایی پروفایل اسیدهای چرب و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر سنتی آرشه،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 4 (پیاپی 10)، pp. 27–33، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176536/fa