APA:
کپیمیرچولی برازق، عبدالرضا، و صداقت، ناصر. (1389). بررسی تاثیر دما و بسته بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(3 (پیاپی 6))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/176547/fa
Vancouver:
کپیمیرچولی برازق عبدالرضا، صداقت ناصر. بررسی تاثیر دما و بسته بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(3 (پیاپی 6)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/176547/fa
IEEE:
کپیعبدالرضا میرچولی برازق، و ناصر صداقت، “بررسی تاثیر دما و بسته بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 3 (پیاپی 6)، pp. 1–8، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176547/fa