APA:
کپیدین پژوه، فاطمه، فدایی نوغانی، وجیهه، و خانی، محمدرضا. (1398). بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز. بهداشت مواد غذایی، 9(1 (پیاپی 33) )، 97-112. SID. https://sid.ir/paper/222830/fa
Vancouver:
کپیدین پژوه فاطمه، فدایی نوغانی وجیهه، خانی محمدرضا. بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1398؛9(1 (پیاپی 33) ):97-112. Available from: https://sid.ir/paper/222830/fa
IEEE:
کپیفاطمه دین پژوه، وجیهه فدایی نوغانی، و محمدرضا خانی، “بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز،” بهداشت مواد غذایی، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33) ، pp. 97–112، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222830/fa