APA:
کپیطاهری، پریناز، احسانی، محمدرضا، و خسروی دارانی، کیانوش. (1388). تاثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 5- La بر ویژگی های میکروبیولوژیک, خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 4(3 (پی در پی 14))، 15-24. SID. https://sid.ir/paper/121462/fa
Vancouver:
کپیطاهری پریناز، احسانی محمدرضا، خسروی دارانی کیانوش. تاثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 5- La بر ویژگی های میکروبیولوژیک, خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛4(3 (پی در پی 14)):15-24. Available from: https://sid.ir/paper/121462/fa
IEEE:
کپیپریناز طاهری، محمدرضا احسانی، و کیانوش خسروی دارانی، “تاثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 5- La بر ویژگی های میکروبیولوژیک, خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 3 (پی در پی 14)، pp. 15–24، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121462/fa