APA:
کپیابراهیم زادگان، سمانه، زمردی، شهین، حجت الاسلامی، محمد، و خسروشاهی اصل، اصغر. (1392). ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(4 (پیاپی 18))، 105-114. SID. https://sid.ir/paper/176582/fa
Vancouver:
کپیابراهیم زادگان سمانه، زمردی شهین، حجت الاسلامی محمد، خسروشاهی اصل اصغر. ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(4 (پیاپی 18)):105-114. Available from: https://sid.ir/paper/176582/fa
IEEE:
کپیسمانه ابراهیم زادگان، شهین زمردی، محمد حجت الاسلامی، و اصغر خسروشاهی اصل، “ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تاثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 4 (پیاپی 18)، pp. 105–114، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176582/fa