APA:
کپیسلیمانی رامبد، افشین، زمردی، شهین، مرتضوی، سیدعلی، و خسروشاهی اصل، اصغر. (1394). تاثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 26-31. SID. https://sid.ir/paper/505252/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی رامبد افشین، زمردی شهین، مرتضوی سیدعلی، خسروشاهی اصل اصغر. تاثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):26-31. Available from: https://sid.ir/paper/505252/fa
IEEE:
کپیافشین سلیمانی رامبد، شهین زمردی، سیدعلی مرتضوی، و اصغر خسروشاهی اصل، “تاثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 26–31، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505252/fa