APA:
کپیکاراژیان، حجت، و سالاری، رزیتا. (1390). مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیرتازه گاو و شیرخشک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(2 (پیاپی 8))، 11-19. SID. https://sid.ir/paper/176593/fa
Vancouver:
کپیکاراژیان حجت، سالاری رزیتا. مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیرتازه گاو و شیرخشک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(2 (پیاپی 8)):11-19. Available from: https://sid.ir/paper/176593/fa
IEEE:
کپیحجت کاراژیان، و رزیتا سالاری، “مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیرتازه گاو و شیرخشک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 2 (پیاپی 8)، pp. 11–19، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176593/fa