APA:
کپیکلانتری، مریم، نیاکوثری، مهرداد، و شریفی، اکرم. (1392). بهینه سازی فرآیند تولید عصاره انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 63-68. SID. https://sid.ir/paper/176601/fa
Vancouver:
کپیکلانتری مریم، نیاکوثری مهرداد، شریفی اکرم. بهینه سازی فرآیند تولید عصاره انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):63-68. Available from: https://sid.ir/paper/176601/fa
IEEE:
کپیمریم کلانتری، مهرداد نیاکوثری، و اکرم شریفی، “بهینه سازی فرآیند تولید عصاره انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 63–68، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176601/fa