APA:
کپیکلانتری، مریم، فضل آرا، علی، شریفی، اکرم، بوستانی، سارا، اسدالهی، سیمین، و شکرفروش، شهرام. (1394). بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 97-110. SID. https://sid.ir/paper/521960/fa
Vancouver:
کپیکلانتری مریم، فضل آرا علی، شریفی اکرم، بوستانی سارا، اسدالهی سیمین، شکرفروش شهرام. بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):97-110. Available from: https://sid.ir/paper/521960/fa
IEEE:
کپیمریم کلانتری، علی فضل آرا، اکرم شریفی، سارا بوستانی، سیمین اسدالهی، و شهرام شکرفروش، “بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 97–110، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521960/fa