APA:
کپیجوکی، محمد، و خزایی، نعیمه. (1388). اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(2)، 59-70. SID. https://sid.ir/paper/176612/fa
Vancouver:
کپیجوکی محمد، خزایی نعیمه. اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(2):59-70. Available from: https://sid.ir/paper/176612/fa
IEEE:
کپیمحمد جوکی، و نعیمه خزایی، “اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 2، pp. 59–70، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176612/fa