مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,699
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

434
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و تعیین خصوصیات پروبیوتیکی باسیلوس های جدا شده از مرغ داری های شهرستان اراک

صفحات

 صفحه شروع 7 | صفحه پایان 14

چکیده

 زمینه و هدف: باکتری های پروبیوتیک خوراکی با توانایی تغییر فلور میکروبی روده نقش مهمی در سلامت بدن بازی می کنند. پس از مصرف در روده ساکن شده و اثرات مفید خود را اعمال می نمایند. همچنین پروبیوتیک ها جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیک ها هستند. هدف این تحقیق به دست آوردن باسیلوس های بومی شهرستان اراک جداشده از مرغ داری ها و ارزیابی خصوصیات پروبیوتیک آن ها می باشد.روش بررسی: در این تحقیق 41 نمونه از فضولات تازه از 8 مرغ داری شهرستان اراک جمع آوری شد. پس از غنی سازی و توسط تیمار حرارتی باکتری های اسپوردار غربال شدند. سپس خصوصیات پروبیوتیکی سویه ها (مقاومت به اسید, صفرا, پپسین, عصاره سنگدان و تولید ترکیبات ضدمیکروبی) تعیین شد.یافته ها: در این تحقیق 140 ایزوله باسیلوسی غربال و 14 ایزوله به واسطه عدم ایجاد همولیز در مطالعات بعدی استفاده شد. بررسی خصوصیات پروبیوتیکی نشان داد که نیمی از ایزوله ها توانایی رشد در 10% نمک را داشته و سویه شماره 8, 100% به اسید کلریدریک مقاوم بوده و سویه شماره 5 نیز 100% به نمک های صفراوی (کولات و داکسی کولات سدیم) مقاوم بودند. سویه های انتخابی به عصاره سنگدان و پپسین مقاوم بوده (بیش از 80%) و توانایی اتصال آن ها به سلول های روده مورد بررسی قرار گرفت. تمامی سویه ها دارای فعالیت ضدمیکروبی علیه پاتوژن های معمول مرغ داری ها همانند Salmonella و E.coli بودند.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که ایزوله های باسیلوسی انتخاب شده خاصیت پروبیوتیکی داشته و پس از تست های تکمیلی و آزمایشهای میدانی می توانند به عنوان پروبیوتیک طیور استفاده شوند در حالی که توانایی ممانعت از بیماری های متداول طیور را دارا می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمی، مسعود، جعفری، پروانه، امیرمظفری، نور، حمیدی، عادل، عبدالوند، یاسر، و طهماسبی، فرزاد. (1390). جداسازی و تعیین خصوصیات پروبیوتیکی باسیلوس های جدا شده از مرغ داری های شهرستان اراک. زیست فناوری میکروبی، 3(11)، 7-14. SID. https://sid.ir/paper/181484/fa

    Vancouver: کپی

    کرمی مسعود، جعفری پروانه، امیرمظفری نور، حمیدی عادل، عبدالوند یاسر، طهماسبی فرزاد. جداسازی و تعیین خصوصیات پروبیوتیکی باسیلوس های جدا شده از مرغ داری های شهرستان اراک. زیست فناوری میکروبی[Internet]. 1390؛3(11):7-14. Available from: https://sid.ir/paper/181484/fa

    IEEE: کپی

    مسعود کرمی، پروانه جعفری، نور امیرمظفری، عادل حمیدی، یاسر عبدالوند، و فرزاد طهماسبی، “جداسازی و تعیین خصوصیات پروبیوتیکی باسیلوس های جدا شده از مرغ داری های شهرستان اراک،” زیست فناوری میکروبی، vol. 3، no. 11، pp. 7–14، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/181484/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button