مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

845
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

628
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارائه مدل اقتضایی کارآفرینی برای صنایع غذایی استان آذربایجان شرقی

صفحات

 صفحه شروع 119 | صفحه پایان 138

چکیده

 در پژوهش حاضر کارآفرینی در صنایع غذایی استان آذربایجان شرقی و ارتباط عوامل فردی (شخصیتی), و سازمانی با آن, با هدف ارائه مدل کارآفرینی طی اردیبهشت ماه 92 لغایت آذرماه 1392 مطالعه گردید. در این تحقیق میزان رابطه بین متغیرهای ویژگی های فردی (شخصی), و سازمانی با کارآفرینی مورد بررسی قرار گرفته و فرضیه های تحقیق در همین راستا تنظیم شده است. این تحقیق از نوع تحقیقات توصیفی بوده, از نظر نوع هدف تحقیق, کاربردی می باشد و از روش پیمایشی جهت گردآوری داده ها استفاده گردیده است. کارکنان صنایع غذایی استان آذربایجان شرقی جامعه آماری این مطالعه می باشد و نمونه آماری طبق جدول مورگان و کرجسی به تعداد 260 نفر انتخاب گردید. انتخاب افراد پرسش شونده بصورت تعمدی, طبقه ای و سهمیه ای صورت گرفت, و جهت سنجش ویژگی های فردی (شخصیتی) و سازمانی پرسشنامه 95 سوالی مبتنی بر طیف لیکرت تهیه و تدوین شد, که با استفاده از آزمون تی تست و فریدمن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. درنتیجه تجزیه و تحلیل و آزمون فرضیه ها بین هر یک از متغیرهای ویژگی های فردی (شخصی), و سازمانی با کارآفرینی رابطه معنی داری بدست آمده همچنین در اثر همزمان بین ویژگی های یادشده و کارآفرینی, رابطه معنی داری به دست آمد. مشخص شد که ویژگی های شخصیتی به تنهایی قادر است 59.64 درصد تغییرات کارآفرینی را تبیین نماید. ویژگی های فردی موثر بر کارآفرینی در صنایع غذایی به ترتیب از زیاد به کم؛ ریسک پذیری, نوآوری و پیش قدم بودن می باشد. همچنین ویژگی های سازمانی موثر بر کارآفرینی به ترتیب از زیاد به کم؛ سیستم پاداش, در دسترس بودن منابع, ساختار و ارتباطات, حمایت مدیریت و استراتژی کارآفرینانه می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صدیق، منصور، آذرکسب، اصغر، غیبی، سیدیاسر، و بافنده زنده، علیرضا. (1393). ارائه مدل اقتضایی کارآفرینی برای صنایع غذایی استان آذربایجان شرقی. مدیریت بهره وری (فراسوی مدیریت)، 7(28)، 119-138. SID. https://sid.ir/paper/182075/fa

    Vancouver: کپی

    صدیق منصور، آذرکسب اصغر، غیبی سیدیاسر، بافنده زنده علیرضا. ارائه مدل اقتضایی کارآفرینی برای صنایع غذایی استان آذربایجان شرقی. مدیریت بهره وری (فراسوی مدیریت)[Internet]. 1393؛7(28):119-138. Available from: https://sid.ir/paper/182075/fa

    IEEE: کپی

    منصور صدیق، اصغر آذرکسب، سیدیاسر غیبی، و علیرضا بافنده زنده، “ارائه مدل اقتضایی کارآفرینی برای صنایع غذایی استان آذربایجان شرقی،” مدیریت بهره وری (فراسوی مدیریت)، vol. 7، no. 28، pp. 119–138، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/182075/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button