مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,117
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

778
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقایسه ای اثر پری بیوتیک، آنتی بیوتیک محرک رشد، پروبیوتیک، دیواره سلولی مخمر و اسید فایر بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 721 | صفحه پایان 729

چکیده

 در این مطالعه, 600 عدد جوجه یک روزه سویه Cobb 500 به شش گروه A, B, C,D , E وF  (هر گروه در قالب چهار تکرار 25 قطعه ای در شش قفس جداگانه) تقسیم بندی شدند. از ابتدا تا پایان دوره پرورشی, به جیره غذایی پایه گروه B آنتی بیوتیک محرک رشد به میزان 100 g/ton, به گروه C پروبیوتیک با دز میانگین 100 g/ton, به گروه D اسید فایر با دز800 g/ton , به گروه E پری بیوتیک با دز 1 kg/ton و به گروه F دیواره سلولی مخمر با دز 4 kg/ton افزوده شد, در حالی که جیره غذایی گروه A فاقد هرگونه ماده محرک رشد بود. جهت مطالعه پارامترهای تولیدی از جمله افزایش وزن, مرگ و میر, مقدار دان مصرفی, ضریب تبدیل غذایی (FCR) و فاکتور تولیدی اروپا (EEF) از هر گروه 100 قطعه جوجه هر هفته انتخاب و فاکتورهای تولیدی مورد نظر محاسبه گردید. در سه نوبت و در هر نوبت از هر گروه, تعداد 20 قطعه جوجه به صورت تصادفی انتخاب گردیده و خون گیری (یک روز قبل, 7 و 14 روز بعد از اولین واکسن B1 نیوکاسل) جهت انجام تست  HIانجام گرفت. نتایج به دست آمده توسط آزمون های آماری نشان داد که استفاده از مواد محرک رشد طبیعی نه تنها باعث افزایش میزان ایمنی هومورال می شوند, بلکه فاکتور های تولیدی را نیز بهبود می بخشند (P<0.05).

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

ذاکری، افشین، تقی نژادرودبنه، مهدی، عزیزپور، آیدین، و حاجی آبالو، وحید. (1389). بررسی مقایسه ای اثر پری بیوتیک, آنتی بیوتیک محرک رشد, پروبیوتیک, دیواره سلولی مخمر و اسید فایر بر عملکرد جوجه های گوشتی. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، 4(1 (پیاپی 13))، 721-729. SID. https://sid.ir/paper/183137/fa

Vancouver: کپی

ذاکری افشین، تقی نژادرودبنه مهدی، عزیزپور آیدین، حاجی آبالو وحید. بررسی مقایسه ای اثر پری بیوتیک, آنتی بیوتیک محرک رشد, پروبیوتیک, دیواره سلولی مخمر و اسید فایر بر عملکرد جوجه های گوشتی. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)[Internet]. 1389؛4(1 (پیاپی 13)):721-729. Available from: https://sid.ir/paper/183137/fa

IEEE: کپی

افشین ذاکری، مهدی تقی نژادرودبنه، آیدین عزیزپور، و وحید حاجی آبالو، “بررسی مقایسه ای اثر پری بیوتیک, آنتی بیوتیک محرک رشد, پروبیوتیک, دیواره سلولی مخمر و اسید فایر بر عملکرد جوجه های گوشتی،” آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، vol. 4، no. 1 (پیاپی 13)، pp. 721–729، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183137/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا