APA:
کپیلویمی، مریم، طاهری، مهدی، و فضل آرا، علی. (1388). بررسی میزان خاکستر, سدیم (نمک طعام) و ترکیبات نیتریت در سوسیس و کالباس های حرارت دیده و مقایسه آن با استانداردهای ملی. نشریه استاندارد، 18(210)، 4-8. SID. https://sid.ir/paper/445206/fa
Vancouver:
کپیلویمی مریم، طاهری مهدی، فضل آرا علی. بررسی میزان خاکستر, سدیم (نمک طعام) و ترکیبات نیتریت در سوسیس و کالباس های حرارت دیده و مقایسه آن با استانداردهای ملی. نشریه استاندارد[Internet]. 1388؛18(210):4-8. Available from: https://sid.ir/paper/445206/fa
IEEE:
کپیمریم لویمی، مهدی طاهری، و علی فضل آرا، “بررسی میزان خاکستر, سدیم (نمک طعام) و ترکیبات نیتریت در سوسیس و کالباس های حرارت دیده و مقایسه آن با استانداردهای ملی،” نشریه استاندارد، vol. 18، no. 210، pp. 4–8، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/445206/fa