مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,065
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

810
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

غربالگری سویه های باکتری اشرشیاکلی جهت تولید آنزیم آسپاراژیناز II

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 54

چکیده

 آنزیم ال آسپاراژیناز II باکتری اشرشیاکولی دارای اثرات آنتی لوکمیا بوده و در حال حاضر به عنوان دارو در درمان لوکمیای لنفوبلاستیک حاد به کار می رود. در این تحقیق, چهار سویه باکتریE. coli  شامل TOPTEN, K12, LAB وDH5α  از جهت تولید آنزیم آسپاراژیناز II مورد آزمایش قرار گرفتند. با استفاده از روشPCR , سویه ها برای اثبات وجود ژن آسپاراژیناز II (ansB) غربالگری شدند. برای بررسی بیان آنزیم, سویه ها کشت داده شدند و زمانی که جذب نوری در nm600 به یک رسید, القای بی هوازی صورت گرفت. پس از القا, سلول ها رسوب داده شد و محیط کشت فاقد سلول و محتویات پریپلاسمی سلول جهت بررسی تولید آسپاراژیناز مورد بررسی قرار گرفت. به منظور سنجش فعالیت آنزیمی, از روش سنجش میزان آمونیاک تولید شده استفاده شد. نتایج PCR, وجود ژن ans B را در سویه های K12 و  LABو DH5α اثبات نمود. در همه سویه های فوق در شرایط هوازی, عصاره پریپلاسمی و نیز محلول رویی, فاقد فعالیت آسپاراژینازی بودند. میزان آمونیاک تولید شده در عصاره پریپلاسمی هر سه سویه در شرایط بی هوازی تقریبا یکسان و 0.01 mmol, و فعالیت آنزیمی به دست آمده, معادل 3.6 unit/ml بود. حداکثر میزان آنزیم تولید شده در باکتری 40 E. coli LAB دقیقه و درE. coli K12  و α E. coli DH5, یک ساعت پس از ایجاد شرایط بی هوازی بود و پس از آن میزان تولید بتدریج کاهش می یافت, به طوری که پس از گذشت سه ساعت به2-2.5 unit/ml  رسید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قانع، مریم، بمبئی، بیژن، و قانع، مژگان. (1387). غربالگری سویه های باکتری اشرشیاکلی جهت تولید آنزیم آسپاراژیناز II. دانش زیستی ایران، 3(4)، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/183740/fa

    Vancouver: کپی

    قانع مریم، بمبئی بیژن، قانع مژگان. غربالگری سویه های باکتری اشرشیاکلی جهت تولید آنزیم آسپاراژیناز II. دانش زیستی ایران[Internet]. 1387؛3(4):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/183740/fa

    IEEE: کپی

    مریم قانع، بیژن بمبئی، و مژگان قانع، “غربالگری سویه های باکتری اشرشیاکلی جهت تولید آنزیم آسپاراژیناز II،” دانش زیستی ایران، vol. 3، no. 4، pp. 47–54، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183740/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button