Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

654
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

682
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوتریسین و اسپرمیدین بر برخی صفات کمی و کیفی میوه زرد آلو رقم شاهرودی 48

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 73

چکیده

 میوه های زردآلو رقم شاهرودی 48 تحت تیمار با غلظت های 0 (شاهد), 10, 5 و 15 میلی مولار در زمان تورم جوانه گل, 5 روز بعد از تورم جوانه گل, گلدهی کامل, 5 و 10 روز بعد از گلدهی کامل موردبررسی قرار گرفتند. براساس نتایج حاصل در رقم زودرس شاهرودی 48, مواد جامد محلول و سایر خصوصیات میوه تحت تاثیر کاربرد خارجی پلی آمین ها قرار گرفتند. جهت افزایش قطر پهن میوه تیمار پوتریسین با غلظت 5 میلی مولار و در مرحله 10 روز بعد از گلدهی کامل, قطر باریک میوه تیمار پوتریسین با غلظت 15 میلی مولار و در مرحله 10 روز بعد از گلدهی کامل, میزان آنتوسیانین در مرحله تورم جوانه گل و تیمار پوتریسین با غلظت 15 میلی مولار و وزن میوه در مرحله تورم جوانه گل و تیمار پوتریسین با غلظت 15 میلی مولار بهترین مرحله و تیمار می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیک فر، سمیه، عبدوسی، وحید، بوذری، ناصر، و مشهدی اکبربوجار، مسعود. (1393). تاثیر پوتریسین و اسپرمیدین بر برخی صفات کمی و کیفی میوه زرد آلو رقم شاهرودی 48. گیاه و زیست بوم، 10(39)، 65-73. SID. https://sid.ir/paper/145462/fa

    Vancouver: کپی

    نیک فر سمیه، عبدوسی وحید، بوذری ناصر، مشهدی اکبربوجار مسعود. تاثیر پوتریسین و اسپرمیدین بر برخی صفات کمی و کیفی میوه زرد آلو رقم شاهرودی 48. گیاه و زیست بوم[Internet]. 1393؛10(39):65-73. Available from: https://sid.ir/paper/145462/fa

    IEEE: کپی

    سمیه نیک فر، وحید عبدوسی، ناصر بوذری، و مسعود مشهدی اکبربوجار، “تاثیر پوتریسین و اسپرمیدین بر برخی صفات کمی و کیفی میوه زرد آلو رقم شاهرودی 48،” گیاه و زیست بوم، vol. 10، no. 39، pp. 65–73، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/145462/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا