APA:
کپیجعفری خورشیدی، کاوه، اصحابی، سیدمهدی، و رضاییان، محمد. (1388). تاثیر سطوح مختلف پیه در جیره غذایی بر مقدار سنتز پروتیین میکروبی و تغییر جمعیت تک یاخته ها در شکمبه گوسفند. علوم دامی، 2(2)، 57-64. SID. https://sid.ir/paper/185952/fa
Vancouver:
کپیجعفری خورشیدی کاوه، اصحابی سیدمهدی، رضاییان محمد. تاثیر سطوح مختلف پیه در جیره غذایی بر مقدار سنتز پروتیین میکروبی و تغییر جمعیت تک یاخته ها در شکمبه گوسفند. علوم دامی[Internet]. 1388؛2(2):57-64. Available from: https://sid.ir/paper/185952/fa
IEEE:
کپیکاوه جعفری خورشیدی، سیدمهدی اصحابی، و محمد رضاییان، “تاثیر سطوح مختلف پیه در جیره غذایی بر مقدار سنتز پروتیین میکروبی و تغییر جمعیت تک یاخته ها در شکمبه گوسفند،” علوم دامی، vol. 2، no. 2، pp. 57–64، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185952/fa