Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

587
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

173
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پیه در جیره غذایی بر مقدار سنتز پروتیین میکروبی و تغییر جمعیت تک یاخته ها در شکمبه گوسفند

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 64

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پیه بر مقدار سنتز پروتیین میکروبی و تغییر جمعیت تک یاخته ها در شکمبه و اثرات متقابل آن بر مقدار سنتز پروتیین میکروبی و تغییر جمعیت تک یاخته ها انجام گرفت. بدین منظور از 4 راس گوسفند نر فیستول گذاری شده در شکمبه از نژاد زل مازندران و با میانگین وزن 2±35 در قالب طرح آماری مربع لاتین 4×4 استفاده شد. جیره های غذایی (55% کنسانتره, 45% علوفه) حاوی سطوح صفر, 2, 4 و 6 درصد پیه بر اساس ماده خشک بودند. برای تخمین مقدار پروتیین میکروبی سنتز شده در شکمبه از روش دفع مشتقات پورینی ادرار استفاده شد. تعداد تک یاخته های هولوتریچ و تعداد کل تک یاخته های شکمبه در 10 زمان پس از تغذیه صبح گاهی شمارش شد. مقدار سنتز پروتیین میکروبی و مقدار دفع مشتقات پورینی ادرار با استفاده از سطوح مختلف پیه تحت تاثیر قرار نگرفت. تراکم جمعیت تک یاخته های هولوتریچ شکمبه در تمام زمان های پس از تغذیه صبح گاهی با اضافه کردن پیه به جیره ابتدا تحت تاثیر قرار نگرفت, اما پس از گذشت 5 ساعت از تغذیه صبح گاهی, جمعیت تک یاخته های هولوتریچ شکمبه در کاهش یافت (P<0.05) تراکم جمعیت کل تک یاخته های شکمبه اختلاف معنی داری را در زمان های صفر, 0.5, 1 و 2 ساعت پس از تغذیه صبح گاهی از خود نشان نداد, اما پس از این زمان ها, تراکم جمعیت آن ها به واسطه افزایش مقدار پیه کاهش یافت (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری خورشیدی، کاوه، اصحابی، سیدمهدی، و رضاییان، محمد. (1388). تاثیر سطوح مختلف پیه در جیره غذایی بر مقدار سنتز پروتیین میکروبی و تغییر جمعیت تک یاخته ها در شکمبه گوسفند. علوم دامی، 2(2)، 57-64. SID. https://sid.ir/paper/185952/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری خورشیدی کاوه، اصحابی سیدمهدی، رضاییان محمد. تاثیر سطوح مختلف پیه در جیره غذایی بر مقدار سنتز پروتیین میکروبی و تغییر جمعیت تک یاخته ها در شکمبه گوسفند. علوم دامی[Internet]. 1388؛2(2):57-64. Available from: https://sid.ir/paper/185952/fa

    IEEE: کپی

    کاوه جعفری خورشیدی، سیدمهدی اصحابی، و محمد رضاییان، “تاثیر سطوح مختلف پیه در جیره غذایی بر مقدار سنتز پروتیین میکروبی و تغییر جمعیت تک یاخته ها در شکمبه گوسفند،” علوم دامی، vol. 2، no. 2، pp. 57–64، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185952/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا